Element ontwerp & uitvoering
Interieurontwerp
<h3 class="intextTitle1" style="display:inline">Interieur particulieren </h3>

Interieur particulieren


<h3 class="intextTitle1" style="display:inline">Interieur horeca</h3>

Interieur horeca


<h3 class="intextTitle1" style="display:inline">Interieur zakelijk</h3>

Interieur zakelijk


Uw wensen vertaald naar uw interieur. Element ontwerp & uitvoering ontwerpt het interieur waarin u zich thuis voelt. Privé, zakelijk, zorg, onderwijs of horeca. U wordt in deze ontwerpen uitgedaagd net iets verder te gaan dan u durft.


<h3 class="intextTitle1" style="display:inline">Keukenontwerp</h3>

Keukenontwerp


De uitstraling van uw hotel, restaurant of café bepaald of voorbijgangers bezoekers worden. Wanneer interieur, gastvrijheid, uw kaart, de muziek, de wijn, de goede kop koffie goed op elkaar zijn afgestemd, komt deze klant terug.


<h3 class="intextTitle1" style="display:inline">Interieur zorginstelling</h3>

Interieur zorginstelling


Een goed ontworpen zakelijk interieur is meer dan een toevallige keuze van tapijt en bureaustoel. Het past binnen uw corporate identity en straalt uit waar u voor staat. Het moet kloppen bij wie u bent en wat u doet.<h3 class="intextTitle1" style="display:inline">Interieur onderwijs</h3>

Interieur onderwijs


Een keukenontwerp van Element ontwerp & uitvoering gaat verder dan een optelsom van kastjes en apperatuur. Een keukenontwerp van Susan is functioneel, esthetisch, evenwichtig en onderdeel van uw woning. Susan Burgers volgde in 2012 de opleiding tot Siematic stylist om u nog beter te kunnen helpen met het ontwerp van uw nieuwe keuken.


Een interieurontwerp voor een zorginstelling vraagt om extra kennis over de doelgroep en hun behoeften. Susan Burgers heeft zich verdiept in interieurs voor mensen met een visuele beperking, dementie en de invloed van verlichting op deze doelgroep.
Maar ook kleur, sfeer en huiselijkheid zijn van groot belang voor een aangename oude dag.

Als oud docent is Susan Burgers goed op de hoogte van de wensen binnen het onderwijs, de verschillende onderwijsvisies en welke consequenties dit heeft voor het interieur.
Door nauwe samenwerking met architecten en bouwkundigen, wordt er al in een vroeg stadium afgestemd.

<h3 class="intextTitle1" style="display:inline">Projectontwikkelaars</h3>

Projectontwikkelaars


<h3 class="intextTitle1" style="display:inline">Interieur showroom</h3>

Interieur showroom


Door visuals, handgeschetst of digitaal, kunt u uw doelgroep laten zien wat de mogelijkheden van een ruimte zijn. Ook bij de inrichting van scholen, bedrijfsruimtes, horeca en zorginstellingen, is het goed wanneer de gebruikers worden ondersteund in het maken van keuzes en het bewaken van eenheid en stijl.
Uw showroom is uw visitekaartje. Maar straalt deze nog wel de juiste boodschap uit? Of is de bedrijfsblindheid toegeslagen. Een frisse blik van een interieurproffessional kan u snel veel verder helpen. Susan Burgers kijkt als allround ontwerper naar uw gehele corporate identity.


 © 2018 Element ontwerp & uitvoering  •  Powered by beat247