Kindcentrum de Uitdaging

Interieurontwerpen

Kindcentrum de Uitdaging

Ruimte voor rust en reuring, uitgevoerd in kleurenpaletten en materialen waarbij je je thuis en op je gemakt voelt. Het interieurontwerp voor een school moet een antwoord zijn op een vraag, probleem of uitdaging vanuit het onderwijs. Leerlingen, kinderen, pm-ers, docenten, mentoren, coaches en ouders moeten zich thuis voelen en kinderen, leerlingen of studenten worden uitgedaagd om te leren.

Hoe leuk is het om op school te mogen werken in deze “Pipowagen?!” Taal, rekenen, leren wordt een beleving en je wordt minder afgeleid door andere activiteiten op het leerplein. Les in de Pipowagen blijft leerlingen altijd bij.
De leermiddelen die worden ingezet, en door ons opnieuw worden ontworpen, dragen ertoe bij dat het interieur uitdaagt om te leren.

De Pipowagen is een eyecatcher op het leerplein. Een beetje gek en outside the box. Deze hebben we ontwikkeld voor een basisschool waar behoefte was aan Uitdaging en huiselijke hoekjes. Een school die anders dan andere scholen mocht worden.

Voor hen ontwikkelden we ook de "Daag-je-uit wanden", een leermiddel dat in veel moderne scholen wordt ingezet hebben we vertaald naar een functionele blikvanger in ieder lokaal leerplein of teamkamer.

Je kunt bij ons terecht voor een one-of-kind eyecatcher of complete interieurontwerpen, we zijn goed op de hoogte van de laatste onderwijsontwikkelingen, bewegend leren en cultuuronderwijs. Wij hebben de mensen om ons heen verzameld die kunnen realiseren wat wij bedenken. Dus daag ons maar uit!

We werken momenteel aan een tweede site, waar we wat dieper ingaan op alle aspecten van onderwijs interieurs, onder de naam ZIN Onderwijs Interieur Concepten.

Vanessa Bijsters, directeur basisschool de Uitdaging:
"Samen toegewerkt naar het prachtige KC De Uitdaging. Dit was niet gelukt zonder Susan en Chantal. De input, creativiteit, het luisteren naar de wensen van ons onderwijsconcept en dit weten te vertalen in het gebouw! Wij zijn enorm blij met de samenwerking en het eindresultaat!"


Kindcentrum de Uitdaging
Kindcentrum de Uitdaging
Kindcentrum de Uitdaging

Contact

 • Bezoekadres (op afspraak):
  De Hammen 40
  5371 MK Ravenstein
 • Telefoon: 06-24670493
 • susan ['apenstaartje'] element-ontwerp ['punt'] nl

 

 • Postadres:
  Immanuel Kantstraat 41
  6663 LG Lent (Nijmegen Noord)