Teamkamer en kantoren

Interieurontwerpen

Teamkamer en kantoren

Gezellige huiselijke ruimtes waar je je meteen op je gemak voelt als je binnenkomt. Teamkamer, kantoren en bibliotheek maken onderdeel uit van een modern kindcentrum en worden ook door ons ontworpen en ingericht.

Een teamkamer waar leerkrachten, pedagogisch medewerkers en onderwijsondersteunend personeel even tot rust kunnen komen, bij kunnen praten en kunnen vergaderen. Huiselijk en comfortabel.
De kantoren en flex-werkplekken zijn ingericht in lichte natuurlijke kleurenpaletten en voorzien van goede verlichting, waardoor je gefocust en efficiƫnt kunt werken.
De BOS Bieb op School is door ons ook voorzien van een inspirerende visual, net als de meeste kantoren en alle lokalen. De ene visual in het gebouw is gekozen om te inspireren, of de relevantie van wat je leert te laten zien, deze visual daagt uit om een lekker boek te pakken en je eigen plekje op te zoeken waar je even heerlijk in een leuk boek kunt duiken.

Vanessa Bijsters, directeur basisschool de Uitdaging:
"Samen toegewerkt naar het prachtige KC De Uitdaging. Dit was niet gelukt zonder Susan en Chantal. De input, creativiteit, het luisteren naar de wensen van ons onderwijsconcept en dit weten te vertalen in het gebouw! Wij zijn enorm blij met de samenwerking en het eindresultaat!"

Teamkamer en kantoren
Teamkamer en kantoren
Teamkamer en kantoren

Contact

 • Bezoekadres (op afspraak):
  De Hammen 40
  5371 MK Ravenstein
 • Telefoon: 06-24670493
 • susan ['apenstaartje'] element-ontwerp ['punt'] nl

 

 • Postadres:
  Immanuel Kantstraat 41
  6663 LG Lent (Nijmegen Noord)